Exploring Wanderlust

Sau problemele despre care au vorbit sunt prea reale

Sau problemele despre care au vorbit sunt prea reale

Nu este complet clar dacă acestea sunt bariere reale sau bariere care există doar în mintea pacienților. În ambele cazuri, pacienții se simt în mod clar în imposibilitatea de a avea tipul de discuție pe care și-ar dori să o aibă cu medicul lor.

Cum se combină experiențele tale cu conturile pacienților din studiu? Subiecții studiului au gândit prea mult și au vorbit prea puțin cu medicii lor? Sau problemele despre care au vorbit sunt prea reale?

Un articol despre studiu apare în Health Affairs.

Acest articol a apărut inițial pe TheDoctorWillSeeYouNow.com, un atlantic site-ul partener.

Substanța chimică responsabilă pentru „strălucirea artificială” dată de bronzanții cu spray, DHA, poate provoca mutații genetice și leziuni ADN. FDA recomandă lenjerie de corp de protecție, filtre pentru nas, balsam de buze și ochelari.

Jason Redmond/Reuters

Substanța chimică responsabilă pentru „strălucirea artificială” dată de bronzanții „spray-on”, poate provoca mutații genetice și leziuni ADN. Una dintre cele mai mari preocupări este absorbția dihidroxiacetonei, sau DHA, în fluxul sanguin prin membranele mucoase.

Rey Panettieri, toxicolog și specialist pulmonar la Școala de Medicină Perelman a Universității Pennsylvania din Philadelphia, a declarat pentru ABC News: "Motivul pentru care sunt îngrijorat este că depunerea agenților de bronzare în plămâni ar putea facilita sau ajuta cu adevărat absorbția sistemică – adică pătrunderea în sânge."

Îngrijorare pentru operatorii care pulverizează bronzul 15 până la 20 de clienți pe zi și nu folosesc echipament de protecție deoarece cred că substanța chimică este sigură. MAI MULTE DE LA DOCTOR VĂ VEDE ACUM Mirosul cancerului de piele Folosind lasere pentru a detecta melanoamele timpurie Protejând copiii de soare

FDA îi sfătuiește pe consumatori să solicite protecție pentru ochi și membranele mucoase și să prevină inhalarea. Aceste măsuri preventive includ utilizarea de lenjerie de protecție, filtre pentru nas, balsam de buze și ochelari.

Panettieri a spus că un spray bronz sau două este puțin probabil să afecteze negativ sănătatea cuiva. Totuși, el și-a exprimat îngrijorarea față de operatorii care pulverizează bronzul 15 până la 20 de clienți pe zi și nu folosesc echipament de protecție, deoarece ei cred că substanța chimică este sigură.

Darrell Rigel, profesor de dermatologie la Universitatea New York din New York City, a declarat pentru ABC News că este îngrijorat de vizitatorii repetat la saloanele de bronzare cu pulverizare și de cei considerați a fi în grupuri cu risc ridicat, cum ar fi femeile însărcinate și copiii.

Experții cu care a discutat ABC News, inclusiv Panettieri, au spus că ar trebui făcute mai multe studii privind efectele expunerii la DHA. Cu toate acestea, există semnale roșii pentru probleme grave de sănătate. "Acești compuși din unele celule ar putea promova de fapt dezvoltarea cancerului," spuse Panettieri. "Dacă acesta este cazul, trebuie să fim atenți la ei."

FDA a aprobat inițial DHA în 1977 pentru utilizarea în cremele de bronzare fără soare. Utilizarea DHA a crescut recent datorită popularității tot mai mari a bronzului spray, care oferă un bronz mai bun decât lotiunile originale. Bronzurile cu spray sunt, de asemenea, populare, deoarece sunt considerate o alternativă sigură la paturile de bronzat care folosesc lumina ultravioletă.

Lynn Goldman, decan al Școlii de Sănătate Publică și Servicii de Sănătate de la Universitatea George Washington din Washington, DC, a declarat pentru ABC că popularitatea tot mai mare a bronzului spray înseamnă că mai mulți oameni vor fi expuși la DHA în moduri care nu au fost niciodată revizuite de FDA. . Ea a spus că utilizarea DHA este în creștere, dar "nu determină o reevaluare și cred că aceasta este o problemă serioasă."

Agenția nu și-a imaginat niciodată că DHA va fi folosit în bronzarea prin pulverizare și a avertizat că substanța chimică nu trebuie inhalată sau ingerată. Pe site-ul său web, FDA le spune consumatorilor că, "Utilizarea DHA în cabinele de „bronzare” ca bronz cu pulverizare integrală nu a fost aprobată de FDA, deoarece datele de siguranță care să susțină această utilizare nu au fost transmise agenției pentru revizuire și evaluare."

Panettieri a spus The Doctor Will See You Now într-un interviu telefonic, "Cred că acum se vor face noi studii pe rozătoare și alte animale pentru a prezice toxicitatea atunci când animalele sunt obligate să inhaleze compusul." El a continuat spunând că dacă animalele au dezvoltat toxicitate, vor exista consecințe pentru industria bronzării cu spray și pentru utilizatorii frecventi de spray pe bronz.

Este important de menționat că raportul nu se bazează pe cercetări publicate, revizuite de colegi. Panelul a revizuit studii științifice despre siguranța DHA, inclusiv un raport din 1999 al Food and Drug Administration, obținut prin Legea privind libertatea de informare, la cererea ABC News. Grupul de șase membri cuprindea experți în dermatologie, toxicologie și medicină pulmonară. Pe lângă Panettieri, Rigel și Goldman, alți membri ai comisiei au fost Arthur Grollman de la Universitatea de Stat din New York din Stony Brook și Fred Guengerich de la Universitatea Vanderbilt din Nashville, Tenn.

FDA are o pagină cu informații despre produse despre bronzanții și bronzanții fără soare.

Acest articol a apărut inițial pe TheDoctorWillSeeYouNow.com, un atlantic site-ul partener.

Dați-le like pe Facebook și urmăriți-le pe Twitter.

Chiar și atunci când se grăbesc, oamenii sunt mai puțin probabil să modifice adevărul atunci când comunică pe dispozitivele lor mobile decât atunci când au o conversație față în față.

Jhaymesisviphotography/Flickr

Oamenii sunt mai predispuși să răspundă la întrebări sensibile cu sinceritate într-un mesaj text decât într-un interviu vocal. Și este, de asemenea, mai probabil să dea răspunsuri mai precise la întrebările numerice prin text, potrivit unui studiu tocmai prezentat la reuniunea anuală a Asociației Americane pentru Cercetarea Opiniei Publice.

Cercetătorii sunt încă în fazele incipiente ale analizei descoperirilor lor. Ceea ce văd până acum este că trimiterea de mesaje text pare să reducă tendința oamenilor de a umbri adevărul sau de a se prezenta în cea mai bună lumină posibilă unui intervievator uman, chiar și atunci când știu că trimit mesaje unei ființe umane.

Este mai probabil ca oamenii să ofere răspunsuri serioase și sincere prin mesaje text, chiar și atunci când sunt ocupați. MAI MULTE DE LA DOCTOR VOR VEDE ACUM Bârfa are un scop mai mare Telefoanele mobile ca surse de infecții dobândite în spital Telefoanele mobile produc social Jet Lag

De asemenea, oamenii par mai puțin probabil să dea răspunsuri simple și ușoare la întrebări, cum ar fi rotunjirea unui număr la 10, atunci când trimit mesaje. Cercetătorii cred că acest lucru se datorează faptului că nu există o presiune de timp în introducerea unui răspuns text, ceea ce ar exista într-un interviu telefonic, astfel încât oamenii pot dura mai mult să se gândească înainte de a-și da răspunsul.

Cercetătorii nu au reușit încă să-și descompună informațiile pentru a afla cine tinde să dezvăluie cel mai mult atunci când trimite mesaje mesaje mesaje mesaje text – persoane frecvente sau rare, persoane mai în vârstă sau mai tinere etc. Dar au observat că oamenii sunt mai predispuși să ofere atenție. și răspunsuri sincere prin mesaje text, chiar și atunci când se află în medii aglomerate, care distrag atenția, cum ar fi la cumpărături sau la mers pe jos, când este mai probabil să facă mai multe sarcini.

Pentru studiu, cercetătorii au recrutat aproximativ 600 de utilizatori de iPhone pe Craigslist, prin Google Ads și de la Mechanical Turk de la Amazon, oferindu-le credite de descărcare de muzică ca un stimulent pentru a participa la studiu.

Studiul a încercat să testeze dacă oamenii ar da același răspuns la o întrebare adresată prin text ca atunci când întrebarea a fost adresată verbal. De asemenea, s-a analizat dacă utilizarea persoanelor care întrebă sau pe computer a schimbat răspunsurile oamenilor, precum și dacă mediul, inclusiv prezența altor persoane și probabilitatea ca răspunsul să facă mai multe sarcini, a afectat răspunsurile.

Întrebările la care respondenții au răspuns mai sincer prin text includ: "Într-o săptămână obișnuită, cam cât de des faci mișcare?" și "În ultimele 30 de zile, în câte zile ați băut cinci sau mai multe băuturi cu aceeași ocazie?"

Printre întrebările la care respondenții au răspuns mai precis prin text, oferind mai puține răspunsuri numerice rotunjite, au fost: "În ultima lună, câte filme ați vizionat pe orice mediu?" și "Câte melodii ai în prezent pe iPhone?"

Aceasta poate fi o veste bună pentru persoanele care colectează informații, dar cum rămâne cu persoanele care ar dori să-și păstreze informațiile personale private? Ei bine, probabil că nu ar trebui să trimită informații personale în primul rând, deoarece trimiterea de mesaje text creează o înregistrare vizuală durabilă a informațiilor pe care minerii de date le-ar putea accesa și le-ar putea folosi în propriile lor scopuri nefaste. Dar nu poate strica să știi că, atunci când primești un mesaj text în care te întreabă unde ai fost aseară, este mai probabil ca adevărul să iasă la iveală într-un răspuns text decât ar fi dacă ai răspunde față în față sau peste telefon.

Studiul a fost prezentat la conferința anuală din 2012 (a 67-a) a Asociației Americane pentru Cercetarea Opiniei Publice (AAPOR) din Orlando, Florida.

Acest articol a apărut inițial pe TheDoctorWillSeeYouNow.com, un atlantic site-ul partener.

În curând voi reveni "fals-echivalență" acoperire a obstrucționării și a temelor deprimante similare (despre care există o actualizare foarte bună la „Poison Your Mind”, inclusiv un link către această piesă incredibilă). Deci, să prevenim asta cu ceva diferit: actualizările activate "ajustându-ne ochii."

Un cititor spune:

Împărtășesc surpriza ta cu privire la modul în care am recalibrat dimensiunea lui Jackie Gleason și Raymond Burr. Dar un actor al perioadei, care părea gras chiar și la radio, a fost J. Scott Smart, care a jucat "Omul Gras," o serie de detectivi radio (sfârșitul anilor 40) care a produs un singur film (1951), iar el a jucat rolul principal în ambele. Iată o poză cu el pe cântar, o cântărire care a precedat fiecare episod și care a fost transmisă în film. Nu este în clasa lui Henry, dar se califică pentru titlul serialului. Puțin mai târziu, acest cititor a răspuns: Dar așteaptă! Tocmai am ascultat un episod vechi, iar la cântărirea de deschidere el Fat Man înclină cântarul la [doar] 239 de lire sterline. Nu este extraordinar astăzi. Și acum mă îndrept spre sală. Un alt oferă contraexemplul lui Oliver Hardy, al faimei Laurel și Hardy, prezentat aici într-o fotografie din anii 1930 aparent:

Și despre Jackie Gleason însuși, a cărui relativă zveltețe chiar și ca și "baiat gras" pe Luna de Miere mentionasem:

Părerea dvs. despre evoluția noastră despre cum arată obezitatea este bine luată. Dar referirea ta la Jackie Gleason mi-a amintit de film "Soldat în ploaie" realizat în 1963, ceea ce ilustrează cu adevărat pericolele de a fi supraponderal. Există o scenă de luptă în care cineva este sigur că Gleason se va prăbuși din cauza insuficienței cardiace înainte de a se termina – este greu de urmărit. Acest link  conține imagini cu Gleason cu Steve McQueen [inclusiv cea din dreapta, când stăteau între fotografii]. Contrastul greutății este clar.

Mulți oameni din epoca Boomer au scris pentru a menționa o reclamă timpurie pentru băuturi răcoritoare. Cum a spus unul:

Când eram tânăr în anii 50, sticla standard de Coca Cola avea 6,5 ​​oz. Pepsi Cola a avut un jingle, "12 uncii pline — asta e mult!"

În sfârșit, despre adaptarea în cealaltă direcție, un american care a trăit de mult timp în China scrie:

Lucrez cu o mulțime de modele de modă aici și îmi vine în minte că ochii noștri s-au adaptat atât la slabit, cât și la grăsime. Adică, dacă scoți o poză a unui model de modă din anii 40, 50 și 60, multe dintre ele arată pozitiv plinuțe în comparație cu un model de modă contemporan. Azi nu ar avea niciodată de lucru. Este amuzant cum ochii noștri se pot adapta la două tendințe contrare, una în viața reală și una în fotografii. Poate ne obișnuim cu extreme?

Și, potrivit:

Ochii ni s-au adaptat" este în mod clar echivalentul nutrițional al ideii de a fierbe broasca. Cu excepția de data asta, copiii noștri sunt în apă fierbinte și nu știu cum să iasă înainte de a fi prea târziu."

"Dacă șapte prieteni la rândul lor îi spuneau rapid numerele lor de telefon, el putea aștepta cu calm până când era rostită ultima cifră și apoi, din memorie, introduce fără eroare toate numerele celor șapte prieteni în lista de contacte a telefonului său."

Se pare că este sezonul meditațiilor fascinante asupra conștiinței, explorând întrebări precum ce se întâmplă în timp ce dormim, cum a evoluat cogniția complexă și de ce există lumea. Alăturându-le lor și explorărilor anterioare despre ceea ce înseamnă să fii uman este The Ravenous Brain: How the New Science of Consciousness Explains Our Insatiable Search for Meaning (biblioteca publică) de neuroscientist de la Cambridge, Daniel Bor, în care, printre altele, aruncă lumină asupra modului în care Înclinația speciei noastre pentru recunoașterea modelelor este esențială pentru conștiință și pentru întreaga noastră experiență de viață.

Procesul de a combina informații mai primitive pentru a crea ceva mai semnificativ este un aspect crucial atât al învățării, cât și al conștiinței și este una dintre trăsăturile definitorii ale experienței umane. Odată ajuns la vârsta adultă, avem zeci de ani de învățare intensivă în spate, unde descoperirea a mii de combinații utile de caracteristici, precum și combinații de combinații și așa mai departe, a generat colectiv un model uimitor de bogat, ierarhic al lumii. În interiorul nostru sunt scrise și o multitudine de mini strategii despre cum să ne îndreptăm atenția pentru a maximiza învățarea ulterioară. Putem permite atenției noastre să se plimbe oriunde în jurul nostru și să culegem noi indicii interesante despre orice fațetă a mediului nostru local, pentru a compara și, potențial, a completa modelul nostru intern extins.

O mare parte din această capacitate se bazează pe memoria noastră de lucru — stocarea temporară care deține aceste informații primitive pentru a le face disponibile pentru procesare ulterioară — și totuși, ceea ce este cel mai izbitor la capacitatea noastră de a construi un astfel de "uimitor de bogat" modelul lumii este că limita memoriei noastre de lucru nu este deloc diferită de cea a unei maimuțe, chiar dacă creierul maimuței este cu aproximativ o cincisprezeme din dimensiunea noastră: experiment după experiment a arătat că, în medie, creierul uman poate păstrați 4 articole diferite în memoria sa de lucru, în comparație cu 3 sau 4 pentru maimuță.

Ceea ce face diferența, susține Bor, este un concept numit chunking, care ne permite să spargem limitele memoriei noastre de lucru — un fel de mecanism de compresie cognitivă în care analizăm informațiile în bucăți care sunt mai memorabile și mai ușor de procesat decât cele aparent. biți aleatorii din care sunt compuse. Bor explică:

În ceea ce privește scopul măreț, fragmentarea poate fi văzută ca un mecanism similar atenției: ambele procese sunt preocupate de comprimarea unui set de date greu de utilizat în acele mici pepite de semnificație care sunt deosebit de importante. Dar, în timp ce fragmentarea este o completare minunată a atenției, fragmentarea diverge de la omologul său în concentrarea asupra comprimării datelor conștiente în funcție de structura sa inerentă sau de modul în care se raportează la amintirile noastre preexistente.

Mai multe despre creier

Natura conștiinței: cum ar putea internetul să învețe să simtă Oamenii de știință găsesc Centrul de detectare a ironiei din creier! Acuratețea uimitoare de a se referi la politicieni drept psihopați

Pentru a ilustra puterea fragmentării, Bor oferă un exemplu uimitor al modului în care un om a fost capabil să folosească acest mecanism mental pentru a extinde foarte mult capacitatea memoriei sale de lucru. Bărbatul, un voluntar universitar într-un experiment de psihologie cu un IQ mediu și o capacitate de https://produsrecenzie.top/ memorie, a luat parte la un experiment simplu, în care cercetătorii i-au citit o secvență de cifre aleatoare și i-au rugat să spună cifrele înapoi în ordinea în care a fost. i-am auzit.