Exploring Wanderlust

Încercați întinderea cu picioarele drepte așezate de trei ori pe săptămână, minim.

Încercați întinderea cu picioarele drepte așezate de trei ori pe săptămână, minim.

Micul dejun este un moment minunat al zilei pentru a vă împacheta în fibre suplimentare, ceea ce nu numai că vă face intestinul fericit, dar vă menține mulțumit și mai puțin probabil să ajungeți la tava de gogoși de birou sau la Candy Bowl la mijlocul dimineții, spune Harris-Pincus. Același lucru este valabil și pentru proteine ​​și grăsimi bune, deci împerechează -le cu acele alimente fibroase.

Nu sunt sigur ce să mănânci? Aceste RD -uri sunt aici pentru a vă ajuta să începeți.

1. Încercați un parfait cu conținut ridicat de proteine ​​

„Unul dintre preferatele mele este super simplu: adăugați o jumătate de cană de brânză de căsuță și deasupra cu o jumătate de ceașcă de cereale cu fibre ridicate, cum ar fi fibra unu sau tot tăierea, și o cană zmeură sau mure ”, spune Harris-Pincus. (Dacă nu vă place brânza de căsuță, mergeți cu iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi, care are, de asemenea, o tonă de proteine.) Boabele sunt cele mai mari în fibră printre fructe, cu opt grame pe cană, iar cerealele conține aproximativ aproximativ 14 grame pe jumătate de cană. Acesta este un total de 22 de grame, care aproape îndeplinește obiectivul zilnic pentru femei într -o singură masă.

povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

merită hype sau este un caz de realism magic pentru îngrijirea pielii? În iulie, am pus la încercare borcanul meu de creme de la mer, aplicând o păpușă generoasă de hidratant în fiecare seară timp de o săptămână pentru a vedea ce se va întâmpla. TLDR; După șapte zile, pielea mea a fost la cea mai strălucitoare, mai clară și mai uniformă. Roșeața pe care o experimentez de obicei în zona mea T s-a stins, iar pungile de sub ochi vizibil dezumflate. Acest test a justificat păstrarea cremei de la rotirea mea obișnuită.

În timp ce Crème de la Mer este produsul eroului La Mer, marca de frumusețe de lux are un sortiment larg de produse – toate formulate cu proprietatea sa Bulion miracol. Bulionul miracol este o bază fermentată care este făcută dintr-o ceară de recoltare manuală și durează trei luni întregi pentru a fi preparate-conține, de asemenea, o cantitate mică de bulion miracol din lotul precedent înainte, pe care brandul susține că este o modalitate de a lega fiecare înapoi la chiar originalul, care a fost creat încă din anii ’60 de către omul de știință german de rachetă Max Huber. (Deci, teoretic este posibil să folosești o cantitate microscopică a primului lot foarte mare de bulion miracol – un fel de cool, nu?)

sfat

cu magazinul de puțuri+bun, puteți adăuga acum acum adăugați Produse până la coșul dvs. chiar de pe această pagină. Doar faceți clic pe produsul de mai jos și mai multe detalii vor apărea într -o fereastră nouă. Apăsați „Adăugați în căruță” și voila! Asta e! Pe măsură ce citiți mai multe articole din magazin, puteți continua să adăugați produse în coș și să consultați când sunteți gata (căutați pictograma coșului din partea dreaptă a ecranului dvs.).

la mer serul concentrat – 210,00 USD

Formulată cu bulion miracol, concentrat de var de ceai și ferment stabilizator, acest ser puternic combate inflamația și ambalările în hidratare.

Magazin acum

Max Huber a afirmat că hidratantul său a reparat arsuri severe pe care le -a suferit după un Accident de laborator și că formula nu numai că a avut proprietăți de vindecare, dar ar putea ajuta digestia și vederea corectă (aceste afirmații nu au fost dovedite de fapt, doar așa suntem clar). Un adevărat campion al propriei sale invenție, s -a spus că ar mânca chiar o lingură de creme de la me cu mesele sale. Cuvântul s-a răspândit rapid cu privire la abilitățile de hrănire ale hidratantului și nu a trecut mult timp până când La Mer a devenit un element de îngrijire a pielii de lux din întreaga lume, afirmate ar putea rezolva tot felul de afecțiuni și probleme.

povești conexe Sunt mai întâi să recunosc că sunt un snob când vine vorba de jucării sexuale și poate fi rezultatul că a fost răsfățat din startul de-a lungul călătoriei mele masturbatoare. În loc să-mi scufund degetul în piscina de sine cu un glonț delicios sau un alt mic gadget drăguț, m-am aruncat în cap, după ce mi-a fost înzestrat un iepure satisfăcător pro-spot ca prima mea jucărie. De atunci, barul meu personal pentru vibratori rămâne destul de darnic.

Acestea fiind spuse, sunt deosebit de picant atunci când vine vorba de jucării cu clitoral. Îmi place să primesc sex oral, pentru că majoritatea orgasmelor mele provin din stimularea clitorală (așa cum este cazul celor mai mulți proprietari vulva), așa că ar trebui să fiu fanul numărul unu al jucăriei clitorale. Cu excepția, sunt în mare parte neimpresionat.

Pe lângă femeia, a cărui tehnologie patentată-aer-aer continuă să-mi uimeze vaginul, am găsit că majoritatea simulatoarelor de sex oral nu simulează de fapt sexul oral. Întrucât o puține jucării de aspirație disponibile prezintă orice design, inginerie sau tehnologie care seamănă cu ceva ca o limbă, utilizatorii ratează senzațiile de lingere și pâlpâire. În schimb, undele aeriene pulsante sunt concepute pentru a imita vibrațiile de rom care pot proveni de la Cunnilingus, ceea ce poate permite cu siguranță rezultate plăcute. Dezavantajul? S -ar putea să ajungeți să simțiți că vă masturbați cu un uscător de păr. Adică până acum. We-Vibe Melt (149 USD) este o jucărie de sistem clitoral care nu se simte binecuvântat de parcă te-ai conectat cu un aspirator.

Magazin acum: We-Vibe Melt, 149 USD

Povești conexe După cum spune vechea zicală: nu poți cumpăra fericire, dar poți cumpăra un vibrator. Bine, așa că am modificat puțin ultima parte, dar văzând cum 2020 a fost un an avansat pentru plăcerea personală, jucăriile sexuale merită credit acolo unde se datorează creditul. Indiferent dacă zburați solo sau cu un partener, vibratorii sunt un copilot minunat în călătoria spre plăcere. Așadar, atunci când un vibrator care promite un orgasm în mai puțin de un minut este pus la vânzare, merită o anumită atenție. De aceea, profităm de o ocazie pentru a trece în revistă tipurile multitasking ale duo -ului Womanizer.

Stimulatorul Clitoral Combinat și Vibratorul de Rabbit, care vine fie în roșu, fie în negru, este de aproape 50 de dolari din punctul său normal de preț de 227 USD, cu codul căzut la finalizare prin intermediul magazinului online de ton-uri Ellaparadis. Și la fel ca un singur dispozitiv care vă permite atât gătitul de prăjit și presiune, duo-ul Womanizer nu vă cere să alegeți între două lucruri pe care le iubiți. Este livrat cu 12 niveluri de intensitate pentru stimularea clitorală, 12 niveluri de intensitate mai mult pentru stimularea G-spot și 10 moduri de vibrație pentru, citat, plăcere orgasmică completă pe care trebuie să o experimentați pentru a crede.

Foto: Womanizer

Cumpărați acum: Womanizer Duo, 180 USD (cu cod cădere, inițial 227 USD)

povești conexe

supererou. Ochi de ucis. Lash explozie. Și acum: sunt adevărate rimel de magnet din beneficii. Dacă v -ați întreba care ar fi următorul mare rimel, nu căutați mai departe decât cea mai recentă lansare a lui Benefit, care atinge tehnologia inovatoare pentru a prelungi genele și a stiva pigmenți unul peste altul într -un mod pe care nu l -am văzut încă.

Utilizarea unei tehnologii de miez magnet în interiorul baghetei scurte în zig-zag, pigmenții magnetizați în formula rimelului sunt ghidate, aproape ca piesele LEGO care se prind una deasupra celuilalt pentru a prelungi genele în timp ce mutați aplicatorul peste franjuri. Tehnologia permite pigmenților să se stivuiască dincolo de locul în care se termină genele tale naturale, ceea ce înseamnă că sunt adevărate rimel magnetului din beneficii este un produs care face cu adevărat o diferență dramatică cu suficiente straturi. În cadrul cercetărilor independente, Benefit a constatat că utilizarea rimelului prelungit genele până la 40 la sută.

Magazin acum: Benefit Cosmetics sunt adevărate rimel magnet, 27 USD

Magazin acum: Benefit Cosmeticele sunt adevărate rimel magnetului, 27 $

Ce este mai mult, lungimea nu a rămas doar la momentul aplicării și apoi a scăpat o oră mai târziu, s -a prins de genele până la 36 de ore ( sau în timp de carantină: un somn lung și 5.000 de căni de cafea mai târziu). Formula este rezistentă la apă, așa că, dacă, ca mine, se întâmplă să fii cineva care este cu adevărat mutat de YouTube înainte de rulare în aceste zile, nu te vei descoperi că trebuie să reapace după ce vei striga în camera de zi.

povești conexe Este sigur să presupunem că sărbătorile de Ziua Recunoștinței din acest an vor arăta cu totul altfel decât cele din trecutul anului. CDC a avertizat să se adune cu oameni în afara bulei obișnuite și recomandă exercitarea prudenței atunci când călătorești. Dar doar pentru că cina 2020 poate fi mai mică (de dragul siguranței) și Onus ar putea fi pe tine pentru a-ți arunca prima sărbătoare, nu te gândi la detalii. Deoarece unele dintre magazinele noastre preferate de casă sunt în creștere a jocului, pentru a face decorarea pentru sărbători fără stres.

Și pentru ce merită? Creșterea unui peisaj de masă care va lansa o mie de complimente – sau cel puțin o mulțime de like -uri pe Instagram – este mult mai simplă decât ai putea crede. Pentru a vă ajuta să faceți vacanța un hit, am atins fondatorul parașutei (și regina peisajului ridicat, neplăcut), Ariel Kaye, pentru a împărtăși expertiza ei în decorarea unei mese de Ziua Recunoștinței. Citiți mai departe pentru sfaturile ei festive, veți fi sigur că doriți să vă faceți singuri în acest sezon.

1. Selectați o piesă centrală

Foto: Williams Sonoma

Magazin acum: Williams Sonoma Greens and Gourds Recunoștință Centrală, 75 $

În timp ce mâncarea este tehnic vedeta spectacolului de la Ziua Recunoștinței, piesa centrală perfectă va fi cea centrală perfectă va Oferiți un fundal memorabil experienței dvs. de luat masa. De obicei, prefer mai multe piese centrale cu profil scăzut, deoarece nu blochează vederea oamenilor de pe mese, spune Kaye. Am tendința să gravitez spre un aspect mai proaspăt și adunat de flori, verzi și culori de sezon și îmi place să încorporez fructe și legume de sezon în piesele mele centrale. Și când ai îndoieli? Ridicați câteva flori proaspete sau o ghirlandă pe piața fermierului pentru o actualizare ușoară și accesibilă la masa dvs. Există o șansă puternică că ați fost încurajat să faceți exerciții regulate de kegel de ani buni, dar, din păcate, nu există o clasă de master ușor accesibilă pe care o puteți lua. Așadar, de multe ori rămâneți la videoclipuri Googling și citiți informații online pentru a încerca să le împărțiți pe toate.

Surprinzător, este ușor să faci Kegels incorect și o mulțime de oameni o fac, spune Ashley Rawlins, PT, DPT, un kinetoterapeut de podea pelvină la origine. Este obișnuit să crezi că faci o contracție a mușchiului de podea pelvină, împreună cu o apăsare a fundului sau o contracție abdominală, dar atunci când nu ești familiarizat cu mușchii de podea pelvin sau au devenit slabi, este posibil să nu le folosești deloc, ea spune. Asta, adaugă Rawlins, înseamnă că nu obțineți niciun beneficiu de a le consolida.

Asta nu înseamnă că ar trebui să renunțați la kegel -urile dvs. în întregime – probabil că aveți nevoie doar de un pic de modificare. Iată câteva dintre cele mai mari greșeli de exerciții din kegel, specialiștii din podea pelvină văd oamenii fac și cum să le corecteze.

Ce fac Kegels, din nou

La început, exercițiile Kegel vă ajută să vă întăriți pelvicul Floor, mușchii care vă susțin vezica, intestinul și uterul, spune Kristen Cook, DPT, un kinetoterapeut care se concentrează pe sănătatea femeilor la Centrul Medical al Universității de Stat din Ohio. Având o podea pelvină puternică vă poate ajuta să vă susțineți miezul, explică Cook. În plus, incontinența urinară și intestinală se poate datora unei podele pelvine slabe. Kegels vă poate ajuta să vă consolidați podeaua pelvină și să reduceți simptomele de incontinență.

Povești conexe Când ne întindem, avem tendința de a viza propriile noastre puncte personale pentru etanșeitatea musculară. Dacă sunteți un alergător, așa cum sunt eu, este probabil că quad -urile și flexorii șoldului; Dacă frecventezi clase de rotire, va fi glutele și ciocile tale. Totul este în regulă, dar, în conformitate cu un antrenor întins, există o singură întindere pe care ar trebui să o facă toată lumea, indiferent de modul în care transpiră: întinderea picioarelor drepte așezate.

din toți mușchii pe care îi lucrați la reg, având hamstrings strânși poate duce la un efect domino al problemelor corporale, motiv pentru care este mai important să folosiți această întindere particulară să le mențineți limber. Hamstrings strânși reduc mobilitatea pelvisului, care poate pune presiune pe spatele jos, spune Samira Mustafaeva, o gimnast și fondator al SM Stretching. Pe lângă faptul că mergeți mână în mână cu dureri de spate inferioare, hamstrings -ul strâns aruncă alinierea și postura corpului. În plus, sunt pur și simplu incomode.

Există nenumărate întinderi de hamstring în care ai putea să-ți pliezi corpul pentru a ajuta cu cauza, dar accesul lui Mustafaeva este clasicul întindere a picioarelor drepte așezate, deoarece este o simplă întindere Ea este bine pentru oamenii de la toate nivelurile de flexibilitate, spune ea. Pe lângă creșterea flexibilității, ajută, de asemenea, la o gamă de mișcare, ceea ce face ca activitățile tale obișnuite să fie mai ușor de făcut. Sfatul ei? Încercați întindere cu picioarele drepte așezate de trei ori pe săptămână, minim. Sau mai bine, fă -o parte din rutina ta zilnică de dimineață. Continuați să derulați pentru sfaturile lui Mustafaeva pentru a -și face Fave Hamstring Stretch în mod corespunzător pentru relief instantaneu.

Povești conexe De la ceea ce mănânci până la modul în care te mișci și modul în care prioritizați somnul, numeroși factori de stil de viață se joacă în longevitatea voastră. Un astfel de factor care este adesea trecut cu vederea nu are nicio legătură cu propriile obiceiuri, ci mai degrabă pe cele ale partenerului tău. Așa este, longevitatea se joacă și în relații romantice.

Un studiu recent publicat în Jurnalul Ateroscleroza a peste 30.000 de cupluri căsătorite heterosexuale (cu siguranță o limitare a studiului) în Japonia și Olanda a găsit o legătură între obiceiurile de stil de viață ale cuplurilor căsătorite, inclusiv fumatul și băutul și trăsăturile fizice ale lui acele cupluri, inclusiv greutatea, circumferința abdominală și masa corporală. Deși studiul prevede că relația dintre stilul de viață și longevitate nu este neapărat cauzală, corelația în sine este de remarcat.

Takeaway este că cuplurile căsătorite au avut tendința de a participa la alegeri similare pentru stiluri de viață, și apoi au experimentat o sănătate similară -Efecte de compromis. Având în vedere că cuplurile care coabă împărtășesc o mare parte din timpul liber, mesele și chiar obiceiurile forum wow bust de exercițiu – toți indicatorii obiceiurilor stilului de viață – aceștia împărtășesc în cele din urmă sănătatea și longevitatea lor, spune unul dintre autorii studiului, Naoki Nakaya, doctorat.

Este o constatare importantă a acestui studiu că influența factorilor de mediu este puternică, deoarece fondurile genetice ale cuplurilor sunt scăzute. ” —Naoki Nakaya, doctorat

„Este o constatare importantă a acestui studiu că influența factorilor de mediu este puternică, deoarece fondurile genetice ale cuplurilor sunt scăzute”, spune dr. Nakaya, făcând referire la nota studiului că multe dintre corelații au fost în rândul participanților căsătoriți cu o asemănare genetică scăzută. Având în vedere acest lucru, stabilirea unor obiceiuri de viață mai bune cu partenerul dvs. poate avea în mod evident un efect pozitiv asupra bunăstării și longevității ambilor parteneri.

povești conexe Viața este stresantă. Și uneori este în regulă. Dar dacă sunteți epuizat până la punctul în care un pic de oprire nu este suficient pentru a vă simți reînnoit și totul se simte mai greu decât ar trebui, s-ar putea să expuneți câteva semne de alergare pe gol, spune Julie Brefczynski-Lewis, doctor, A, un doctorat Profesor asistent de cercetare în neuroștiință la Universitatea West Virginia.

oameni diferiți au capacități diferite pentru stres. Și, în general, [experimentăm] un pic de stres și asta face viața interesantă. Dar când ne depășim capacitatea și alergăm pe gol, asta înseamnă că nu avem nicio rezervă și vom începe să trecem într -o perioadă de experiențe și comportamente nedorite, spune Dr.